Om Alexander

Historia

Jag lämnade studentstaden Lund för studier vid Kungliga Tekniska Högskolan där jag studerade Byggteknik och Design 180Hp.

 

Min första anställning började jag 2005 på Hifab AB. Mitt första uppdrag blev att leda ett antal av ombyggnationen av McDonlads samtliga restauranger i Stockholm med omnejd. Efter McDonalds blev det totalrenovering av Kungliga Posten, Vasagatan på 50 000m2 vidare totalrenovering av Svea Artelleri, Valhallavägen på 30 000m2 samt en provisorisk skolbyggnad åt Stockholms Musikhögskola med ljudstudio.

 

2010 tog jag anställning på Projektbryån AB idag Cowi Projektbyrån som är Stockholms största och ledande bygglednigsföretag. Loen, Telefonplan, Klara C Vasakronans flaggskepp samt Östermalms Saluhall. I samtliga nämnda produktioner var jag en projektledare/byggledare i en större projektorganisation.

 

2016 grundade jag Eunomia AB då riktade sig Eunomia tjänster enbart till privatpersoner med framtagning av bygglovshandlingar och kontrollansvar.

 

2017 var det dags utöka tjänsteutbudet och jag fick börja arbeta på heltid i mitt eget bolag och har gjort så sedan dess.

Alexander Andersson


Phone:     070-515 61 01

Email:      alexander@eunomia.se

Address:  Spritsvägen 7, Sköndal